Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΙ ΠΗΓΑΙ"

3 σχόλια:

  1. Εχθές επέστρεψαν οι γονείς μου από τη διαμονή τους στο εν λόγω "ξενοδοχείο" "Αι Πηγαί" στην Αιδηψό. Η εμπειρία τους ΤΡΑΓΙΚΗ!!! Ένα κτήριο πάνω από εκατό ετών, που δυστυχώς αντί να αναπαλαιωθεί και να συντηρηθεί, έχει μείνει ως έχει... Χαρακτηριστικά: Τις πρώτες μέρες που έμειναν δεν είχε ζεστό νερό για να κάνουν μπάνιο. Η υπό διάλυση ντουλάπα "φιλοξενούσε" μια μυρμηγκοφωλιά στην οροφή της - η οποία έπεσε στο κεφάλι της μητέρας μου πριν βρεθεί στη βάση της ντουλάπας - και μια σφηκοφωλιά στην πλάτη της - εννοείται γεμάτη με σφήκες που μπαινόβγαιναν ανενόχλητες!!! Ορδές κατσαρίδων σουλατσάριζαν στο δωμάτιο σαν κυρίες. Η φωλιά τους, κάτω από τις ξηλωμένες σανίδες του πατώματος - σε περίπτωση απορίας. Για να δροσιστούν, έμπαιναν και στο - λέμε τώρα - ψυγείο του δωματίου με την πόρτα που δεν έκλεινε, χωρίς πορτάκι κατάψυξης, γεμάτο πάγο που έλιωνε και έσταζε παντού! Επειδή όμως η υγρασία αυτή δεν ήταν αρκετή, είπαν να συνηγορήσουν και τα υδραυλικά του δωματίου για το σκοπό αυτό: καζανάκι και βρύση νιπτήρα σε αρμονική συνεργασία "διαρροής" νερού, 24 ώρες το 24ωρο. Για να συμπληρώσει και η πόρτα της τουαλέτας που φυσικά δεν έκλεινε, παραβιάζοντας κάθε μορφή ιδιωτικότητας που απαιτούν οι "ενέργειες" στο χώρο αυτόν. Φυσικά ούτε λόγος για το κλιματιστικό που εν μέσω καύσωνα ποτέ δε λειτούργησε, ενώ η τηλεόραση έπιανε - στο τσακίρ κέφι - τρία κανάλια!

    Ο ιδιοκτήτης-διαχειριστής, one man show!!! Εκείνος τα έκανε όλα, ρεσεψιόν, καθαρισμό - ναι, αυτή τη μια και μοναδική φορά που καθάρισε το δωμάτιό τους και τους άλλαξε τα σεντόνια στις 18 μέρες διαμονής τους - σέρβις στο εστιατόριο, κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαύρες σακούλες σκουπιδιών ήταν επαναχρησιμοποιούμενες!!! Τις γέμιζε, τις άδειαζε στον κάδο και μετά τις ξαναχρησιμοποιούσε!! Αυτό θα πει οικολογικό πνεύμα!

    Τέλος, και ενώ η συμφωνηθείσα τιμή για τη διατροφή της μητέρας μου ήταν στα 12,50 ευρώ την ημέρα χωρίς πρωινό, το οποίο δεν το επιθυμούσε - τιμή που είχε δώσει και σε εμένα τηλεφωνικώς - τελικά τη χρέωσε 20 ευρώ ανά ημέρα. Είναι, είπε, πακέτο η τιμή, δεν αλλάζει!!! Εννοείται χωρίς απόδειξη.

    Πραγματικά δεν ξέρω σε ποια υπηρεσία να πρωτοαπευθυνθώ: στην αστυνομία, στο υγειονομικό, στο σύλλογο αναπήρων πολέμου που τους έστειλε στον στάβλο αυτόν που είναι επικίνδυνος ακόμα και για τα ζώα;;;; Ειλικρινά, τρέμω από οργή! Να τα "τσεπώνουν" μονίμως τα λαμόγια και οι απατεώνες, χωρίς κανέναν έλεγχο, σε βάρος του ασφαλισμένου πολίτη, στην προκειμένη σε βάρος ταλαιπωρημένων ανθρώπων που παρά τα δεινά που έχουν περάσει ως τώρα στη ζωή τους και παρά την προχωρημένη ηλικία τους, τους έμελλε να ζήσουν και αυτή τη δοκιμασία, όχι για μία, ούτε για δύο, αλλά για δεκαοκτώ μέρες (δεκαεπτά διανυκτερεύσεις).

    Προσοχή στους γονείς σας, μην τους στείλετε σε αυτό το κολαστήριο ΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευη καλημέρα παζμου σε παρακαλώ οι γονείς σου είναι στρατιωτικοί γραψε μου ένα τηλ να επικοινωνήσω μαυ σου μιλάς για ΜΠΑΛΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή είναι να πάω φέτος μπορείς να μου δώσεις και άλλες πληροφορίες? Σκεφτόμουν να πάρω και τα παιδιά μου μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή